Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś o sygnaturze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Potrzebuje pomocy związaną z moją sygnaturą, a mianowicie jak zrobić aby nacisnąć na moją sygnaturę i aby to naciśnięcie przeniosło mnie na jakaś stronę do której link tam dodam. Proszę o szybką pomoc :)

1309638520-U317732.png
Opublikowano

refy i odnosniki poza forum są niedozwolone na forum , co najwyżej wstaw do profilu adres a w sygnaturze odnośnik do profilu

Dozwolona ilość linków reklamowych klikanych wynosi 0 szt (wstawianie ich do sygnatur skutkuje blokadą konta na 7 dni).

Kara za link w sygnie, który nie jest linkiem do tematu na MPC, ani reflinkiem (np. www swojej strony internetowe, gry online itp.) = 5% warna.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie powinno być to przeniesione do fanArt'u ?

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

refy i odnosniki poza forum są niedozwolone na forum , co najwyżej wstaw do profilu adres a w sygnaturze odnośnik do profilu

Dozwolona ilość linków reklamowych klikanych wynosi 0 szt (wstawianie ich do sygnatur skutkuje blokadą konta na 7 dni).

Kara za link w sygnie, który nie jest linkiem do tematu na MPC, ani reflinkiem (np. www swojej strony internetowe, gry online itp.) = 5% warna.

Czyli nie mogę dać odnośnika na Youtube tak?

1309638520-U317732.png
Opublikowano

nie można żadnego prowadzącego poza forum, chyba że wolisz warny zbierać albo bany na kilka dni

obecnie jest ok

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie można żadnego prowadzącego poza forum, chyba że wolisz warny zbierać albo bany na kilka dni

obecnie jest ok

Nie pierdol, na youtube normalnie może. Nie może tylko dawać reflinków i do innych for bo by dostał ban za ref/reklamę.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

ciekawe, właśnie się dowiedziałem że youtube jest częścią mpcforum jak to wynika z twojej wypowiedzi

poczytaj regulamin i dopiero mów z sensem a nie samemu pierdolić głupoty, przy twej radzie chwyci od razu 5% warna za link wychodzący poza forum w sygnaturze, w profilu zaś może sobie ile chce dawać linków i nawet reflinki bez poniesienia konsekwencji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if